Serviciile noastre

Scapă de vederea neclară!

Optica Medicală Șuteu iți oferă:

Consultații optometrice gratuite pentru ochelarii comandați.

Ochelari pentru vedere la distanță, cu lentile monofocale clare, fotocromatice pentru pacienții cu fotofobie, sau colorate, pentru compensarea miopiei, hipermetropiei, astigmatismului.

Ochelari pentru vederea aproape, cu lentile monofocale pentru compensarea prezbiopiei.

Ochelari cu lentile multifocale pentru persoanele peste 40 ani, hipermetropi sau miopi la care se face simțită prezbiopia și au nevoie de vedere clară pentru distanță și aproape fără să schimbe două sau mai multe perechi de ochelari,

Ochelari cu lentile pentru calculator, capabile să filtreze lumina albastră emisă de ecranele dispozitivelor cu afișaj (monitoare PC, laptop, tablete, telefoane), disponibile cu dioptrii, sau fără, recomandate celor care trebuie să petreacă peste 6 ore în fața dispozitivelor enumerate.

Ochelari cu rame speciale pentru sportivi (în curând).

Ochelari de soare cu dioptrii, cu lentile polarizante sau doar colorate, cu protecție la razele ultraviolete, disponibile într-o largă varietate de culori, colorate uniform sau în degrade.

Reparații ochelari (înlocuire pernițe nazale., brațe ochelari, apărători braț, capse, fir nylon, ajustare rame de ochelari).

Servicii profesionale de curățare a ochelarilor, cu ultrasunete.

Accesorii ochelari pentru a putea să păstrezi ochelarii în cea mai bună stare, cât mai mult timp (etui, lavete, spray anti-aburire, spray curățare lentile, șnur ochelari, stopper silicon, brațe ochelari).

De ce sa alegi Optica Medicala Suteu?

Iti oferim 3 motive principale
Experienta

Profesionalismul și experiența de peste 50 ani în optica medicală

Echipament Modern

Îmbinăm tehnologia modernă, materiale de cea mai bună calitate pentru a obtine rezultatele dorite

Tratamente Profesionale

Oferim tratamente profesionale pentru vederea ta.

Ne bucuram sa iti redăm vederea

Programează-te acum

Call Now Button